Информативна средба во општина Тетово

Во рамки на твининг проектот: „Поддршка за градење на капацитетите на Центарот за образование на возрасните, развој на програми за образование на возрасни и програми за описменување и за дооформување на основното образование на исклучените лица“ на 20-ти декемви 2011 год.во просторите на општина Тетово ќе се одржи состанок со градоначалникот на општината,г-дин Сади Беџети и директорката на ЈУ Центар за образование на возрасните Линдита Ќазими.Исто така на овој состанок ќе учествуваат претставници на твининг проектот.

 

На состанокот ќе се разговара за унапредување и соработка на ЈУ Центар за образование на возрсасните со надлежните на оделот за образование на општина Тетово,во рамки на трета-та компонента “Развој на програма за описменување и дооформување на основното образование на исклучените лица”.

понеделник ноември 5th, 2018
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support