РАБОТИЛНИЦА: „Партнери за проект“

На 21 март, во просториите на Занаетчиска Комора на град Скопје, Твининг Проектот во рамки на Центарот за образование на возрасните организираше работилница на тема:

Партнери за проект
Главни експерти на работилницата беа Г-ѓаКолет Симон  Рамилиен и Г-дин Францис Леви.
  • Пленарен состанок презентација на мисиите на ЦОВ и активностите во склоп на ТВИНИНГОТ
  • Презентација на дневната програма
  • Презентација на студија на случај за партнерство
  • Работни подгрупи: размислување за студијата на случај и адаптирањето на македонската ситуација
  • Повратна информација од двете работни подгрупи.
  • Синтеза и формализирање на соработката

 

  • Пленарен состанок Навраќање на синтезата од утрината и формализирање на елементите од заедничкиот јазик и дискусијата за клучните прашања
  • Инпут од страна на експертите за: ПАРТНЕРИ и ПАРТНЕРСКИ ПРОЕКТ
  • Евалуација, дебати и перспективи за следните чекори
  • Крај на работилницата.
ноември 30, 2015
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support