Работилница:”Pабота и обука”

На 16 мај 2012 година, во средното училиште Коле Нехтенин во Штип се организираше работилница со наслов “Pабота и обука”. Главниот говорник на работилницата беше експертот од Франција, Г-ѓа Колет Симон Ramillien

Твининг проект: „Поддршка за градење на капацитетите на Центарот за образование на возрасните, развој на програми за образование на возрасни и програми за описменување и за дооформување на основното образование на исклучените лица“

Рaботилница бр. 1, Акт. 2.1 M 4: Партнери за регионален проект

Развој на односот „Работа и обука“

Датум: 16 мај 2012

Место: Средно електро-машинско училиште „Коле Нехтенин“ – Штип

Општи цели на работилницата

Воспоставување на тесно партнерство со економските чинители, институции и провајдери на стручно образование

Идентификување и дефинирање на регионални пилот програми за образование на возрасни

септември 29, 2022
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support