Статички страни

02

Сеп'14

Обучувачи

  СЕРТИФИЦИРАНИ ОБУЧУВАЧИ НА ОБУЧУВАЧИ НА ВОЗРАСНИ   м-р Маја Корубин Ќорлука Станислав Петковски, спец. по мед. психологија м-р Марина …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

03

Дек'12

Слободен пристап до информаци

Врз основа на член 9 од Законот за слободен пристап на информации од јавен карактер    ( „Службен весник на Република Македонија“ …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

06

Окт'12

30

Сеп'12

Регистар

Регистар на понудувачи на обуки (провајдери) Регистар на верифицирани програми

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

29

Сеп'12

За Центарот за образование на возрасни

Ј.У. Центарот   за   образование   на   возрасните – Скопје   е   јавна   установа   за образование на возрасните во Република Македонија, која како …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

29

Сеп'12

Статут

Врз основа на член 39 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија” бр.7/08), и согласно член …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

29

Сеп'12

Законска рамка

ЗАКОН ЗА ОБРАЗОВАНИE НА ВОЗРАСНИТЕ (КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ)       ПРАВИЛНИК ЗА ВЕРИФИКАЦИЈА НА ПОСЕБНИ ПРОГРАМИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ВОЗРАСНИТЕ …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Сеп'12

Совет за образование на возрасни: Стратегија

СТРАТЕГИЈА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ВОЗРАСНИТЕ 2010 – 2015 Скопје, 2010 1. ВОВЕД Основна цел на образовната политика на секоја земја …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Сеп'12

Тим

г-ца Линдита Ќазими Директор   Константин Христовски Раководител на сектор за креирање политики, планирање и промоција konstantin.hristovski@klinika.unet.mk   Маја Крстевска …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support