Setup Menus in Admin Panel

Setup Menus in Admin Panel

Setup Menus in Admin Panel

Uncategorized

28

Apr'21

Одлуки за избор на интерен оглас 1/2021

Одлука за избор на интерен оглас 1/2021 за унапредување на 2 (два) административни службеници во ЈУ Центар за образование на …

Read More

31

Jan'20

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата  Асистент за рана интервенција и превенција   (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

Read More

01

Mar'19

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Веб оператор (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

Read More

04

Oct'18

Vizitë studimore nga përfaqësuesit e arsimit për të riturit nga Bosnja dhe Hercegovina

Në periudhën prej 25.09 deri 28.09.2018 u realizua vizitë studimore me mysafirët nga Bosnja dhe Hercegovina e organizuara nga Qendra …

Read More

06

Sep'18

Takim pune në kuadër të projektit Arsimim për punësim (E4E)

Në kuadër të projektit Arsimim për punësim (E4E), zbatuar nga Helvetas Zvicër në bashkëpunim me Qendrën Maqedonase për Edukim Qytetar …

Read More

18

May'18

Përfaqësues të institucioneve për Arsim të të rriturve nga Maqedonia në vizitë studimore në Bosnje dhe Herzegovinë

Në periudhën 7 deri 11 maj, DVV International në bashkëpunim me Institucionet dhe organizatat partnere të Bosnjës dhe Herzegovinës pritën …

Read More

30

Apr'18

Vizitë studimore në Lisbonë të Portugalisë

Në kuadër të aktiviteteve të zbatimit kombëtar të agjendës evropiane për arsimin e të rriturve në periudhën nëntor 2017 – …

Read More

18

Apr'18

Ndërtojmë Ura në Arsimin e të Rriturve 2018 Biograd Kroaci

Drejtoresha e Qendrës për Arsimin e të Rriturve – Shkup dhe delegacion nga Maqedonia në periudhën nga 17 deri më …

Read More

29

Mar'18

Trajnime për përmbushje të profesioneve të kërkuara dhe të zejtarisë

Republika e Maqedonisë IP Qendra për arsimin e të rriturve Në bazë të Planit operativ për programe aktive dhe masa …

Read More
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support