25

Мај'22

Организатор на настани

Главна цел на програмата „ОРГАНИЗАТОР НА НАСТАНИ“ е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за планирање, организација и реализација …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Мај'22

Обучувач на возрасни

  После завршување на обуката учесникот ќе биде способен да спроведува обука на различни целни групи за различни теми, области, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

13

Дек'21

Работник со млади

Програматa, има за цел да ги развие способностите на учесниците за планирање, спроведување, следење/мониторинг и проценување/евалуација на работа со млади …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Работник со млади

Програмата во целина се базира на вредностите на младинската работа во заедницата и развој на занимањето „Работник со млади“. Критериумите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Апр'21

Ментор за работна интеграција во спортот

Квалификацијата Ментор за работна интеграција во спортот е базирана на програма со посебен осврт на значењето на иницијативата во напорите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

06

Авг'19

Истечена:  Обучувач на возрасни

Главна цел на програмата е по завршување на обуката учесникот да се стекне со знаења, вештини и компетенции да подготви, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Авг'19

Истечена:  Педагошки помошник за ученици во основно образование

Програмата Педагошки помошник за ученици  во основно образование, има за цел оспособување на кандидати за успешна работа со ученици од …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Дек'18

Истечена:  Обучувач на возрасни

Главна цел на обуката е учесникот да се оспособи да подготвува, води и евалуира обуки и сесии за возрасни. Резултатите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21

Сеп'18

Истечена:  Аналитичар за одржлив развој

Со оваа програма се оспособуваат кадри со титула Аналитичар за одржлив развој кои во текот на обуката ќе се стекнат …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support