27

Сеп'22

Асистент за поддршка и грижа на деца со попреченост

Асистентите  за поддршка и грижа на деца со попреченост се обучени за навремена и рана асистенција на децата со пречки …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

15

Јул'22

Ракувач на виљушкар

Програмата за образование на возрасни „ракувач на виљушкар“ овозможува работно оспособување на кандидатите за квалитетно извршување на работните задачи на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

15

Јул'22

Бравар

Програмата за обука на бравар претставува посебна програма за работно оспособување, стекнување знаења, вештини и способности на кандидатите. Главна цел …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

15

Јул'22

Готвач во угостителски објекти

Главна цел : Целите на програмата се канидатите да стекнат знаења и вeштини од областа на кулинарството: запознавање со опремата …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Јун'22

ПОМОШНИК ЗА ЗДРАВСТВЕНА ГРИЖА

Главна цел на програмата е учесникот да се стекне со знаења, вештини и компетенции за занимањето Помошник за здравствена грижа, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Јун'22

OПЕРАТОР И ОДРЖУВАЧ НА СОВРЕМЕНИ МАШИНИ ЗА ИНЈЕКЦИОНО ВБРИЗГУВАЊЕ

Цели на програмата Остварувањето на основните цели поставени со оваа програма: – развој на нови и млади стручни кадри кои …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Јун'22

ФРИЗЕР

Програмата овозможува работно оспособување за Фризер и истата е со времетраење од 200 часа од кои теорија 59 часа, пракса …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Јун'22

РАКУВАЧ НА ВИЉУШКАР

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за управување со виљушкар за манипулација со различни …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Јун'22

Ракувач на дигалки

Оваа програма за работно оспособување за занимањето ракувач на дигалки на учесниците во програмата им овозможува да се стекнат со …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

09

Јун'22

Оператор за информациско моделирање на згради БИМ

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за самостојно иницира ,организира и контролира BIM процес …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support