26

Авг'19

Истечена:  Филигранист

Програмата за обука на Филигранист е дизајнирана врз основа на концептот за доживотно учење, односно потребата од постојано стекнување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Фев'19

Истечена:  МЕХАНИЧАР ЗА РУДАРСКА МЕХАНИЗАЦИЈА И ОПРЕМА

Програма Механичар за рударска механизација и опрема се темели на стандардите за занимањето и описот на работното место кои се …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

03

Дек'18

Истечена:  РАКУВАЧ СО багер, утоварни машини и булдожер

Главна цел на Програмата е работно оспособување за Ракувач со багер, утоварни машини и булдожер..Со оваа програма учесникот стекнува знаења …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Ное'17

Истечена:  Филигранист

Програмата за обука на Филигранист е дизајнирана врз основа на концептот за доживотно учење, односно потребата од постојано стекнување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Ное'17

Истечена:  ИЗРАБОТУВАЧ НА ФИЛИГРАН

Програмата Изработувач на филигран е со времетраење од 400 часови, од кои 80 теоретска настава,300 практична настава и 20 часа …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Ное'17

Истечена:  Ракувач со багери,утоварни машини,булдожер

Главна цел на програмата е работно оспособување за Ракувач со рударска механизација (багер,утоварни машини,булдожер,дампер,лажичар).Со оваа програма учесникот се оспособува за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support