09

Јун'22

Оператор за информациско моделирање на згради БИМ

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за самостојно иницира ,организира и контролира BIM процес …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

09

Јун'22

Ракувач со градежна механизација

Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења, вештини и компетенции  за самостојно ракување и управување со градежна механизација …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Мај'22

Оператор за 3Д печатење на бетон

  Програма за Оператор за 3Д печатење на бетон е дизајнирана за обука за користење на софтверска алатка (CAD) за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Мај'22

Фасадер

Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења, вештини и компетенции за примена на основните техники при  изведба на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Мај'22

Ракувач со градежна механизација

нскиПрограмата овозможува работно оспособување за Ракувач со градежна механизација и истата е со времетраење од 250 часа. Програмата опфаќа стручно …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Ное'21

Оператор за информациско моделирање на градби (BIM)

АДОРА Инженеринг ДООЕЛ експорт – импорт Скопје +38923093200 072 204 022 proekti@adora.com.mk  info@adora.com.mk Орце Николов – 182А, 1000 Скопје Програма за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

15

Сеп'21

ЅИДАР

Посебната програма за образование на возрасните е наменета за лица постари од 18 години со завршено основно образование. Преку програмата …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Јул'21

Гипсер – монтер

Основна цел на програмата е да се оспособат лица над 17 години да изведуваат работни задачи за занимањето Гипсер-монтер. Програмата …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Апр'21

Оџачар за објекти за домување кои користат цврсто и течно гориво

Главна цел на програмата „Оџачар за објекти за домување кои користат цврсто и течно гориво“е учесникот да стекне знаења, вештини …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Апр'21

Ракувач на багер

Програмата Ракувач на багер овозможува работно оспособување на учесникот односно стекнување на знаења, вештини и компетенции за самостојно ракување со …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support