25

Мај'22

Компјутерски вештини за административни работи

Учесникот ќе: креира и управува со датотеки, користи концептите и начините на архивирање и компресија на податоците; ги осознае хардверските …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Мај'22

Службеник во сметководство

  Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења, вештини и компетемции кои ќе му овозможат работно оспособување за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Мај'22

Архивар

  Главна цел на програмата „АРХИВАР“ е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за канцелариско и архивско работење применливи …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

Главна цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаења и вештини од областа на книговодството и да бидат …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Службеник во сметководство

Посебната програма за стекнување на квалификации за службеник во сметководство е конципирана за да ги обучи кандидатите за: – Водење …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Авг'21

Службеник во сметководство

  Програмата е наменета за кандидати кои сакаат да ги оформат, прошират или комплетираат своите знаења од областа на финансиите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

11

Авг'21

СЛУЖБЕНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО

Програмата за обука на сметководител овозможува стекнување на професионални квалификации, знаење и вештини кои се утврдени во модули и модуларни …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Јул'21

Службеник во сметководство

Главна цел на програмата „Службеник во сметководство“ е да овозможи работно оспособување на учесникот да се стекне со знаења, вештини …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Апр'21

Службеник во сметководство

Програмата за обуката за службеник во сметководство е наменета за секое лице кое сака да се стекне со знаења поврзани …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Авг'20

Истечена:  Агент за продажба преку телефон

Програмата за занимањето Агент за продажба преку телефон се темели на стандард на занимање “Продавач – Телемаркетинг“, кое се стекнува …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support