20

Јун'22

ФРИЗЕР

Програмата овозможува работно оспособување за Фризер и истата е со времетраење од 200 часа од кои теорија 59 часа, пракса …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Мај'22

Козметичар за лице и тело

Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења и вештини, компетенции за примена на основните техники во козметиката за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Мај'22

Фризер

Програмата за работа Фризер им овозможува  на учесниците преку теоретска и практична настава да се оспособат да го организираат просторот …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Мај'22

Козметичар за нега на лице и тело

Главна цел на програмата Козметичар за нега на лице и тело е учесникот да стекне знаења и вештини, компетенции за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Мај'22

Масер

Програмата за Масер – класична масажа им овозможува  на учесниците преку теоретска и практична настава да се оспособат да го …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Мај'22

Шминкер

  Програмата “Шминкер” е насочена кон стручно оспособување на кандидатите од областа на козметиката. Програмата за шминкер им овозможува на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Мај'22

Фризер

Главната цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаење, вештини и компетенции за фризер. Начинот на реализација на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Апр'22

Истечена:  ПЕДИКИР И МАНИКИР

Главна цел на програмата е учесникот да се стекнесо знаења, вештини и компетенции за занимањето педикир и маникир, со кои …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Апр'22

ДЕКОРАТИВЕН МАНИКИР И ПЕДИКИР

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења и вештини, компетенции за примена на основните техники во декоративниот маникир …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Апр'22

ФРИЗЕР ЗА ЖЕНИ

Главна цел на програмата е учесникот да се стекнесо знаења, вештини и компетенции за занимањето Фризер за жени, со кои …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support