15

Јул'22

Бравар

Програмата за обука на бравар претставува посебна програма за работно оспособување, стекнување знаења, вештини и способности на кандидатите. Главна цел …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Јун'22

OПЕРАТОР И ОДРЖУВАЧ НА СОВРЕМЕНИ МАШИНИ ЗА ИНЈЕКЦИОНО ВБРИЗГУВАЊЕ

Цели на програмата Остварувањето на основните цели поставени со оваа програма: – развој на нови и млади стручни кадри кои …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Мај'22

КОНТРОЛОР НА ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС СОГЛАСНО ПОТРЕБИТЕ НА LEAN INDUSTRY 4.0

Цели на програмата Програмата треба да ги исполни следните цели: Обезбедување на контролори на производен процес кои се обучени да …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Мај'22

ЗАВАРУВАЧ

Програмата овозможува работно оспособување за занимањето Заварувач. Програмата е со времетраење од 200 часа од кои стручно теоретски содржини 60 …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Мај'22

20

Мај'22

МИГ МАГ Заварувач

  Главна цел на програмата „МИГ МАГ Заварувач“ е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за самостојно, правилно и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Мај'22

Заварувач – рачно, електролачно и пламенско заварување

  Главна цел на програмата „Заварувач – рачно електролачно и пламенско заварување“ е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Заварувач (рачно еклектролачно и пламенско заварување)

Главната цел на програмата е организирано образование, едукација, усовршување и оспособување на учесниците во програмата за самостојно, правилно и благовремено …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Авг'21

Металостругар

Главна цел на програмата е учесникот да стекне способности, знаења ,вештини и компентенции за квалитетно изведување на работните операции во …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Јул'21

Бравар

Главната цел на програмата е организирано образование, едукација, усовршување и оспособување на учесниците во програмата за самостојно, правилно и благовремено …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support