15

Јул'22

Готвач во угостителски објекти

Главна цел : Целите на програмата се канидатите да стекнат знаења и вeштини од областа на кулинарството: запознавање со опремата …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Мај'22

Организатор на настани

Главна цел на програмата „ОРГАНИЗАТОР НА НАСТАНИ“ е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за планирање, организација и реализација …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Мај'22

Оператор за приватно сместување

  Главна цел на програмата е учесникот да се стекне со знаења, вештини и компетенции од областа на работењето во …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Готвач гастроном – напредно ниво

Програмата “Готвач гастроном – напредно ниво” е насочена кон стручно оспособување на кандидатите од областа на угостителството поточно од областа …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Готвач гастрном – основно ниво

Програмата Готвач гастроном – основно ниво е насочена кон стручно оспособување на кандидатите од областа на угостителството поточно од областа …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

ПРОИЗВОДИТЕЛ НА СЛАТКАРСКИ ПРОИЗВОДИ

Програмата овозможува работно оспособување за Производител на слаткарски производи истата е со времетраење од 220 часа од кои стручно теоретски …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Јул'21

Слаткар-гастроном

    Програмата Слаткар гастроном е насочена кон стручно оспособување на кандидатите од областа на угостителството поточно од областа на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Сеп'20

ПОДГОТВУВАЧ НА СЛАТКАРСКИ ПРОИЗВОДИ

Основна цел на програмата е да се оспособат лица над 15 години да подготвуваат слаткарски производи.Програмата е предвидена за сите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Авг'20

Готвач во угостителски објекти на национални јадења во ПолошкиРегион

Програмата овозможува работно оспособување за Готвач во угостителски објект на национални јадења во Полошки Регион. Истата е со времетраење од …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

19

Фев'20

Бармен

Главната цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаење, вештини и компетенции за профилот бармен во угостителски објект. …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support