18

Авг'21

Пекар-изработувач на печива

Програмата ,,Пекар-Изработувач на печива,,е насочена кон стручно оспособување на кандидати од областа на пекарството и стекнување со вештини кои ќе …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Авг'20

ИЗРАБОТУВАЧ НА ЛЕБ, БЕЛИ ПЕЧИВА И БУРЕК

Програмата „ Изработувач на леб, бели печива и бурек“ се состои од 450 часа, од кои 155 часа се теоретска …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Авг'20

Оператор со горива

Главната цел на програмата е организирано образование, едукација, усовршување и оспособување на учесниците во програмата за самостојно, правилно и благовремено …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Авг'20

Изработувач на бурек

Програмата за „Производител на бурек“ се состои од 300 часа, од кои 240 се практична настава,  60 часа се теоретски …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

10

Авг'20

Собирач на секундарни суровини

Целта на програмата е да го зголеми знаењето на учесниците за формалните текови на интегрираното управување со отпад, да го …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

09

Авг'19

Истечена:  Производител на леб, бурек и бели печива

Програмата за занимањето Производител на леб, бурек и бели печива е во времетраење од 300 часа и се темели на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Фев'19

Истечена:  СОБИРАЧ И ПОСТАПУВАЧ СО ОТПАД

Собирачот и постапувачот со отпад ги познава фазите на интегрираниот систем за управување со пакување и отпад од пакување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Дек'18

Изработувач на бели печива

Теоретската обуката ќе се организира и реализира во училниците на училиштето. При теоретската настава ќе се користат компјутери, Power point  …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21

Дек'18

Истечена:  ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЛЕКО И МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ

Програмата Производител на млеко и млечни производи  е со времетраење од 300 часови,  од кои 60 чaсa стручно теоретска настава, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support