28

Апр'22

ПРОТИВЕКСПЛОЗИВНА ЗАШТИТА

Примарната цел на образновната дејност на Ех Изведба Инженеринг ДООЕЛ Скопје е запознавање на проектантите кои се занимаваат со проектирање …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Вештини за лидерство и јавен говор

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења, вештини и компетентност за примена на основните техники за лидерство и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Германски јазик за возрасни

Главната цел на оваа програма е да се овозможи стекнување на знаења, компентенции и унапредување на јазични и комуникациски вештини …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

10

Сеп'21

Вештини за работа со компјутер

Обуката е наменета за лица кои завршиле средно образование односно 18 години  и содржи модули со кои ќе се стекнат …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

18

Авг'21

Претприемништво и менаџмент за извршни директори

Програмата за претприемништво и менаџмент за извршни директори е посебна програма за образование на возрасните наменета за менаџментот во компаниите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Авг'21

Брендирање на работодавач

Програмата за Брендирање на работодавач, цели на учесниците да им обезбеди најнови знаења, вештини и техники за создавање на стратегија, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

02

Сеп'20

Истечена:  Германски јазик за возрасни

Главната цел на оваа програма е да се овозможи стекнување на знаења, компентенции и унапредување на јазични и комуникациски вештини …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Авг'20

Конзервација на одржливо културно наследство од климатски промени

Програма за „Конзервација на одржливо културно наследство од климатски промени” е специјално дизајнирана програма, наменета за доедукација на професионалци кои …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Авг'20

Управување и развој на човечки капитал

Главната цел на програмата за “Управување и развој на човечки капитал” е учесникот да стекне знаење,вештини и практичен пристап преку …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support