Опис на програма

Интензивните часови вклучуваат: 4 месеци или 30до32 часа. Еден час трае 90 минути. Се доага 2пати неделно. Часовите вообичаено се после 20 часот освен ако не е договорен друг термин.
Курсот за возрасни лице се работи преку интерактивна настава со New English File учебници (книга и работна) помогнато со интерактивен софтвер.
Најпрво слушателот треба да изработи тест за влез во ниво за да му се одреди за кој степен е.
Доколку нема минимум 4 кандидати курсот се работи самостојно, додека пак ако се повеќе кандидати се работи во група.
Со курсот се застапени сите потребни вештини. Со помош на нашата интерактивна табла многу полесно се совладува материјалот. Часовите ги држат дипломирани професори по англиски јазик кои работат исклучиво во нашиот центар.
Постојано имаме и тестирања а на крајот се прави завршен тест по што се доделува сертификат.

Резултати од програма

[:mk]Добива сертификат за посетуван степен како и потврда за познавање на англиски јазик.[:]

Критериуми за влез во програмата

[:mk]Изработка на тест за влез во ниво.[:]

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 22 69
Пракса 5 16
Оценување 5 15
Вкупен број на часови 32
0 STUDENTS ENROLLED

    [:en]Детали за понудувач на услуги[:mk]Instructor Details[:al]Instructor Details[:]

    Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
    top
    © 2018 Developed by Unet
    Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support