Опис на програма

Програмата за овие курсеви е наменета за слушатели кои имаат познавање на јазикот. Поголем акцент се става на вокабуларот за професијата на слушателот како медицина, туризам, канцелариско работење.

Резултати од програма

[:mk]Употреба на правилен англиски јазик и можност за правилна пишана основна комуникација[:]

Критериуми за влез во програмата

[:mk]Нема тестирање.[:]

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 28 94
Пракса 2 3
Оценување 2 3
Вкупен број на часови 30
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support