Опис на програма

Учебник поделен на 3 дела , секој со различно ниво на  на тежина и со по 15 тематски единици кои опфаќаат над 400 термини и изрази од професијата на која истиот се однесува.

Резултати од програма

[:mk]Оваа програма на слушателите им овозможува подобрена комуникација во нивната деловна средина преку изучување на специфичен вокабулар за односната професија и развивање на четирите јазични вештини: читање, слушање, зборување и пишување.[:]

Критериуми за влез во програмата

[:mk]Основно познавање на општ англиски јазик.[:]

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 85 95
Пракса 1 1
Оценување 4 4
Вкупен број на часови 90
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support