Опис на програма

Резултати од програма

[:mk]  По завршување на програмата учесникот ќе биде способен да:
  • ја организира својата работа;
  • ги почитува мерките за рационално користење струја, материјал и време;
  • применува прописи за добра производна пракса;
  • применува прописи за заштита при работа;
  • применува прописи за квалитет на влезните суровини и користење на истите во производот;
  • разликува технолошки постапки за обработка;
  • применува упатство за монтажа и пакување на готовите производи;
[:]

Критериуми за влез во програмата

[:mk]Минимум основно образование и возраст од најмалку 18 години[:]

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 90 19
Пракса 350 73
Оценување 40 8
Вкупен број на часови 480
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support