Опис на програма

Оваа програма е креирана за лицата кои работат во секторите за човечки ресурси или во помалите организации на работна позиција која ги извршува задачите за човечки ресури. Оваа програма има за цел да ги унапреди и продлабочи знаењата и посебно вештините кај лицата кои работат во секторите за човечки ресурси.
Оваа програма преку практичната работа и вежби посебно ќе придонесе за стекнување на вештини кои ќе ќе бидат ставени во финкција на ефикасно вршење на работните задачи.
Програмата е составена од шест модули во кои се разработуваат функциите поврзани со вештините за развој на менаџмент на човечки ресурси. Според наставниот план обуката трае 80 часа, во кои се застапени теоретски предавања и практични вежби од областа.
По завршувањето на секој модул учесниците ќе бидат оценувани врз основа на нивниот напредок. По успешно завршената програма и позитивната оценка учесникот добива Сертификат за програмата Вештини за развој на стратегиски менаџмент за човечки ресурси

Резултати од програма

Критериуми за влез во програмата

[:mk]Завршено минимум средно четиригодишно образование Кандидатите да имаат наполнето 18 години [:]

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 16
No instructions found !
Пракса 64
No instructions found !
Оценување
No instructions found !
No instructions found !
Вкупен број на часови 80
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support