Опис на програма

Почетно ниво во изучување на германски јазик.

Резултати од програма

Не го познаваш јазикот но можеш да ги препознаеш познатите зборови. Можеш да употребуваш прости фрази и реченици за опишување или можеш да прашаш за некои нешта. Можеш да напишеш разгледница или кратка порака а исто така и да прочиташ мошне кус и едноставен текст.

Критериуми за влез во програмата

Нема.

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 23 48
Пракса 23 48
Оценување 2 4
Вкупен број на часови 48
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support