Опис на програма

Средно ниво во изучување на германски јазик.

Резултати од програма

Можеш да менуваш зборови во врска со некои општествени теми, да учествуваш во комуникациски ситуации,иако обично не можеш сосем доволно да разбереш со цел да можеш сам да ја одржуваш комуникацијата. Преку едноставни изрази можеш да го опишеш своето семејство и други луѓе, простори, животни услови итн.

Критериуми за влез во програмата

Завршено А1 ниво.

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 23 48
Пракса 23 48
Оценување 2 4
Вкупен број на часови 48
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support