Опис на програма

Оваа програма им овозможува на слушателите да ги научат основите на македонскиот јазик преку практични дијалози со разновиден вокабулар. Граматиката и пишувањето се учат во контекст.

Резултати од програма

[:mk]Употреба на правилен македонски јазик и можност за правилна пишана комуникација.[:]

Критериуми за влез во програмата

[:mk]Нема.[:]

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 28 93
Пракса 1 3
Оценување 1 3
Вкупен број на часови 30
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support