Опис на програма

Целта на програмата е да се оспособат лица кои ќе се стекнат со вештини и знаења за процесите за производство на делови, монтирање и сервисирање на машини , како и да се запознаат со основните безбедносни аспекти при овие процеси.

Во текот на обуката во времетраење од 4 (четири) месеци, учесниците ќе поминат низ 3 (три) модуларни единици со  вкупно 375 часа (60 часа теорија и 315 часа пракса).

Резултати од програма

Критериуми за влез во програмата

[:mk]Основен критериум за влез на учесниците во програмата е: -да имаат завршено минимум основно образование и да имаат наполнето 18 години возраст[:]

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 60
No instructions found !
Пракса 315
No instructions found !
Оценување
No instructions found !
No instructions found !
Вкупен број на часови 375
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support