Опис на програма

Се користат материјали и вежби за запознавање на слушателот со структурата на тестот и техниките на решавање на задачите од истиот.

Резултати од програма

[:mk]Оваа програма на слушателите им овозможува подобрување на вештините на читање, слушање, зборување и пишување како би докажале колку успешно би се служеле со јазикот во англиско говорно подрачје, без разлика дали се работи за студии, за работно место или во слободното време.[:]

Критериуми за влез во програмата

[:mk]Претходно познавање на општ англиски јазик чие ниво се утврдува со прелиминарен тест[:]

Времетраење на програмата

Времетраење на програма Вкупен број на часови Изразено во проценти
Теорија 85 95
Пракса 1 1
Оценување 4 4
Вкупен број на часови 90
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support