Informacion për arsimin e të rriturve ne komunën e Cairit

Eveniment i organizuar me rastin e fillimit të realizimit të Programit për arsimin e të rriturve në komunën e Cairit, më datë 26 shtator 2012 në orën 12:00, në hapësirat e shkollës së mesme “Cvetan Dimov” -Cair, Shkup.

Qëllimi i këtij programi është përfundimi i shkollës së mesme profesionale në komunën e Cairit, i cili do tju mundësoj pjesëmarrësve të programit të fitojnë kualifikime përkatëse  me c’rast do të bëhen më konkurrues në tregun e punës. Ky program është vazhdim i iniciativës tashmë të filluar prej disa vitesh në komunën e Aracinës për përfundimin e shkollës së mesme.

Në këtë eveniment do të marrin pjesë drejtoresha e Qendrës për arsimin e të rriturve znj. Lindita Qazimi, kryetari i komunës së Cairit z.Izet Mexhiti, drejtori i shkollës së mesme “Cvetan Dimov” z.Shaip Zeneli dhe përfaqësues nga Ministria e arsimit dhe shkencës.

ноември 30, 2015

Informacion për arsimin e të rriturve ne komunën e Cairit

Eveniment i organizuar me rastin e fillimit të realizimit të Programit për arsimin e të rriturve në komunën e Cairit, më datë 26 shtator 2012 në orën 12:00, në hapësirat e shkollës së mesme “Cvetan Dimov” -Cair, Shkup.

Qëllimi i këtij programi është përfundimi i shkollës së mesme profesionale në komunën e Cairit, i cili do tju mundësoj pjesëmarrësve të programit të fitojnë kualifikime përkatëse  me c’rast do të bëhen më konkurrues në tregun e punës. Ky program është vazhdim i iniciativës tashmë të filluar prej disa vitesh në komunën e Aracinës për përfundimin e shkollës së mesme.

Në këtë eveniment do të marrin pjesë drejtoresha e Qendrës për arsimin e të rriturve znj. Lindita Qazimi, kryetari i komunës së Cairit z.Izet Mexhiti, drejtori i shkollës së mesme “Cvetan Dimov” z.Shaip Zeneli dhe përfaqësues nga Ministria e arsimit dhe shkencës.

ноември 30, 2015

0 responses on "Informacion për arsimin e të rriturve ne komunën e Cairit"

Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet