IP Qendra për arsimin e të rriturve – Shkup dhe Agjencioni për punësime i Republikës së Maqedonisë nënshkruan memorandum për bashkëpunim

IP Qendra për arsimin e të rriturve – Shkup dhe Agjencioni për punësime i Republiks së Maqedonisë nënshkruan memorandum për bashkëpunim. Memorandumi dedikohet në realizimin e masës pilot në klubet puntore për fitimin e dijenive specifike në gjuhën angleze për veprimtari hoteliere, të parashikuara në planin operativ për masa aktive dhe programin për punësime për vitin 2010.

понеделник ноември 30th, 2015
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support