20

Мај'22

Front-end програмер

Креирање  стратегија за изглед на веб страна/веб апликација според врвни стандарди. Креирање на HTML документ(file) и објаснување на HTML синтакса …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

ПРОИЗВОДИТЕЛ НА СЛАТКАРСКИ ПРОИЗВОДИ

Програмата овозможува работно оспособување за Производител на слаткарски производи истата е со времетраење од 220 часа од кои стручно теоретски …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

НЕГУВАТЕЛ/КА НА СТАРИ И НЕМОЌНИ ЛИЦА

Современиот начин на живот и работа доведе до тоа да поголем број на стари и немоќни лица останат во оваа …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Дигитален маркетер

Програмата има за цел да овозможи на учесниците да се стекнат со знаења и вештини, односно компетенции од областа на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Авг'21

Службеник во сметководство

  Програмата е наменета за кандидати кои сакаат да ги оформат, прошират или комплетираат своите знаења од областа на финансиите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Авг'21

Козметичар за нега на лице и тело

Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења и вештини, компетенции за примена на основните техники во козметиката за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Апр'21

Палијативен Негувател/ка на изнемоштени лица

По завршувањето на  оваа обука учесникот ќе биде оспособен да: планира, подготвува и организира сопствената работа самостојно во домот на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Апр'21

Асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест

Програмата за асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест и деменција има за цел оспособување на учесниците  за давање …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Авг'20

Оператор за безбедност на компјутерски системи

Главна цел на програмата е да го оспособи учесникот за воспоставување и користење на систем за заштита на компјутерски системи …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Авг'20

ОПЕРАТОР ЗА ИЗВЕДБА И ОДРЖУВАЊЕ НА КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ

Главна цел на програмата е да го оспособи учесникот за проектирање, изведба и одржување на локални и дистрибуирани компјутерски мрежи …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support