05

Окт'21

Сервисер на машини за шиење

Со програмата за обука, Сервисер на машини за шиење учесникот ќе стекне знаења, вештини и компетенции да разликува видови машини …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Работник со млади

Програмата во целина се базира на вредностите на младинската работа во заедницата и развој на занимањето „Работник со млади“. Критериумите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Авг'21

Палијативен Негувател/ка на изнемоштени лица

По завршувањето на  оваа обука учесникот ќе биде оспособен да: планира, подготвува и организира сопствената работа самостојно во домот на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Авг'21

Асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест

Програмата за асистент за нега на лица со Алцхајмерова болест и деменција има за цел оспособување на учесниците  за давање …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

09

Јул'21

Сервисер на машини за шиење

Со програмата за обука, Сервисер на машини за шиење учесникот ќе стекне знаење, вештини и компетенции да разликува видови машини …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Апр'21

Монтажер и сервисер на машини

Целта на програмата е да се оспособат лица кои ќе се стекнат со вештини и знаења за процесите за производство …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

18

Јан'19

Германски јазик

Опис на програмата Изучување на германскиот јазик како странски јазик за возрасни, според однапред предвидена програма напревена од наставниот кадар …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

18

Јан'19

Англиски јазик

Опис на програмата Изучување на англискиот јазик како странски јазик за возрасни, според однапред предвидена програма напревена од наставниот кадар …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

11

Јан'19

Истечена:  Електромонтажер и сервисер на машини за композитни материјали

Целта на програмата е да се оспособат лица со завршено минимум средно образование, со  знаења и вештини за процесите на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

10

Јан'19

Истечена:  Mонтажер и сервисер на машини за композитни материјали

Целта на програмата е да се оспособат лица кои ќе се стекнат со вештини и знаења за процесите за производство …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support