23

Мај'22

Пчелар за основно пчеларство на одржлив начин

Целта на програмата е учесникот да се стекне со основни знаења, вештини и компетенции за примена на основните практики и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

01

Апр'21

Истечена:  ПЧЕЛАР ЗА ОСНОВНО ПЧЕЛАРСТВО НА ОДРЖЛИВ НАЧИН

Целта на програмата е учесникот да се стекне со основни знаења, вештини и компетенции за примена на основните практики и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Дек'18

Германски јазик

Редовни и забрзани курсеви за возрасни, и индивидуални часови за конверзција на германски јазик, учење на граматика и вежби, симулација …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Дек'18

Германски јазик осми степен

Schritte 4 (дел 2) Граматика, теми и вокабулар соодветни на нивото

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Дек'18

Германски јазик седми степен

Schritte 4 (дел 1) Граматика, теми и вокабулар соодветни на нивото.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Дек'18

Германски јазик шести степен

Schritte 3 (дел 2) Граматика, теми и вокабулар соодветни на нивото.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Дек'18

Германски јазик петти степен

Schritte 3 (дел 1) Граматика, теми и вокабулар соодветни на нивото.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Дек'18

Германски јазик четврт степен

Schritte 2 (дел 2) Граматика, теми и вокабулар соодветни на нивото

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Дек'18

Германски јазик трет степен

Schritte 2 (дел 1) Граматика, теми и вокабулар соодветни на нивото

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Дек'18

Германски јазик втор степен

Schritte 1 (дел2) Граматика, теми и вокабулар соодветни на нивото

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support