15

Јул'22

Готвач во угостителски објекти

Главна цел : Целите на програмата се канидатите да стекнат знаења и вeштини од областа на кулинарството: запознавање со опремата …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Јун'22

ПОМОШНИК ЗА ЗДРАВСТВЕНА ГРИЖА

Главна цел на програмата е учесникот да се стекне со знаења, вештини и компетенции за занимањето Помошник за здравствена грижа, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Мај'22

Организатор на настани

Главна цел на програмата „ОРГАНИЗАТОР НА НАСТАНИ“ е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за планирање, организација и реализација …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Мај'22

Негувател/ка на лица со попреченост

Програмата за „Негувател/ка на лица со попречености” има за цел да ги оспособи учесниците за етичките норми и методи за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Мај'22

Архивар

  Главна цел на програмата „АРХИВАР“ е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за канцелариско и архивско работење применливи …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Мај'22

МИГ МАГ Заварувач

  Главна цел на програмата „МИГ МАГ Заварувач“ е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за самостојно, правилно и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Мај'22

Заварувач – рачно, електролачно и пламенско заварување

  Главна цел на програмата „Заварувач – рачно електролачно и пламенско заварување“ е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Апр'22

Дизајнер на облека во 3D – основно ниво

Цел на спроведување на програмата Дизајнер на облека во 3Д – прво ниво е стекнување на знаење за користење на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Апр'22

Истечена:  ПЕДИКИР И МАНИКИР

Главна цел на програмата е учесникот да се стекнесо знаења, вештини и компетенции за занимањето педикир и маникир, со кои …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Апр'22

ПАРАМЕДИК – ДАВАТЕЛ НА ИТНА МЕДИЦИНСКА ПОМОШ

Главна цел на програмата е учесникот да се стекне со знаења, вештини и компетенции за занимањето Парамедик – Давател на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support