15

Јул'22

Бравар

Програмата за обука на бравар претставува посебна програма за работно оспособување, стекнување знаења, вештини и способности на кандидатите. Главна цел …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Мај'22

Службеник во сметководство

  Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења, вештини и компетемции кои ќе му овозможат работно оспособување за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Апр'22

Фризер за жени

Програмата „Фризер за жени“ претставува посебна програма за стекнување знаења, вештини и способности на учесниците. Основна цел е кандидатот да …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

Главна цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаења и вештини од областа на книговодството и да бидат …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Авг'20

Истечена:  Ракувач на компјутерски управувани машини

Програмата за обука на ракувач на компјутерски управувани машини претставува посебна програма за работно оспособување, стекнување знаења, вештини и способности …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Авг'20

Истечена:  ПРOГРАМЕР ВО JAVA

Главна цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаења и вештини од областа на програмирање во JAVA. На …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Авг'20

Негувател/ка на деца со пречки во развојот

Главна цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаења и вештини кои ќе им овозможат грижа за здравјето, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Авг'20

OПЕРАТОР ЗА КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ

Главна цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаења и вештини од областа на компјутерските мрежи. Програмата започнува …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

10

Авг'20

СЛУЖБЕНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО

Главна цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаења и вештини од областа на сметководството и да бидат …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

04

Ное'19

Истечена:  Оператор на софтвер за канцелариско работење

Програмата за обука за Оператор на софтвер за канцелариско работење претставува посебна програма за преквалификација или доквалификација со стекнување посебни …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support