30

Јул'21

Гипсер – монтер

Основна цел на програмата е да се оспособат лица над 17 години да изведуваат работни задачи за занимањето Гипсер-монтер. Програмата …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Сеп'20

ПОДГОТВУВАЧ НА СЛАТКАРСКИ ПРОИЗВОДИ

Основна цел на програмата е да се оспособат лица над 15 години да подготвуваат слаткарски производи.Програмата е предвидена за сите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

10

Авг'20

ФРИЗЕР ЗА ЖЕНИ И МАЖИ

Основна цел на програмата е да се оспособат лица над 15 годишна возраст да изведуваат фризерски услуги. Програмата е предвидена …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Авг'19

Истечена:  Фризер за жени и мажи

Основна цел на програмата е да се оспособат лица над 15 години возраст да изведуваат фризерски услуги . По успешното …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21

Дек'18

Англиски јазик А1 Интензивен

Интензивните часови вклучуваат: 4 месеци или 30до32 часа. Еден час трае 90 минути. Се доага 2пати неделно. Часовите вообичаено се …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

04

Апр'18

Истечена:  Фризер за жени и мажи

Основна цел на програмата е да се оспособат лица над 15 години возраст да  изведуваат фризерски услуги. Програмата е предвидена …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

07

Дек'17

Истечена:  ГИПСЕР МОНТЕР

Основна цел на програмата е да се оспособат лица над 17 години да изведуваат работни задачи за занимањето Гипсер-монтер. Програмата …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

06

Дек'17

Истечена:  Подготвувач на слаткарски производи

  Основна цел на програмата е да се оспособат лица над 15 години да подготвуваат слаткарски производи. Програмата е предвидена …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support