26

Дек'18

Обука за специјалист во БИМ Технологија

Програмата Ревит Техничар е насочена кон стручно оспособување на кандидатите од областа на техниката и ги опфаќа сите дисциплини кои …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Дек'18

Обука за специјалист за видео продукција и анимација

Обуката за специјалист за видео продукција и анимација е насочена кон стручно оспособување на кандидатите за совладување компјутерски вештини од …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Дек'18

Обука за специјалист за графички дизајн

Обуката за специјалист за графички дизајн е насочена кон стручно оспособување на кандидатите за совладување компјутерски вештини од областа на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Дек'18

Обука за специјалист за веб дизајн

Обуката за специјалист за веб дизајн е насочена кон стручно оспособување на кандидатите за совладување вештини од областа на веб …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Дек'18

Англиски јазик за одредени професии

Програмата за овие курсеви е наменета за слушатели кои имаат познавање на јазикот. Поголем акцент се става на вокабуларот за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Дек'18

Македонски јазик за странци

Оваа програма им овозможува на слушателите да ги научат основите на македонскиот јазик преку практични дијалози со разновиден вокабулар. Граматиката …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Дек'18

Француски јазик Б2 и подготвеност за ДЕЛФ 2

Со оваа програма се врши подготовка за полагање на испитот DELF 2. Во наставата се употребува комуникативен приод, презентирање и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Дек'18

Француски јазик Б1 и подготовка за ДЕЛФ

Слушателите се оспособуваат да се изразуваат едноставно, но точно во главните граматички времиња, да знаат зборови и фрази кои најчесто …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Дек'18

Француски јазик А2

Слушателите се оспособуваат да се изразуваат едноставно, но точно во главните граматички времиња, да знаат зборови и фрази кои најчесто …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

25

Дек'18

Француски јазик А1

Со програмата  слушателите се оспособуваат да се изразуваат едноставно, но точно во сегашно, минато и идно време, да знаат приближни …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support