04

Ное'19

Истечена:  Изработувач на машка и женска кошула

Програмата Изработувач на машка и женска кошула се состои од теоретски и практичен дел.Во теоретскиот дел програмата ги опфаќа следните …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Јан'19

Германски јазик Б2.2

Оваа програма е наменета за изучување на германскиот јазик на самостојно ниво во хомогени групи со претходно предзнаење на нивото …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Јан'19

Германски јазик Б2.1

Оваа програма е наменета за изучување на германскиот јазик на самостојно ниво во хомогени групи со претходно предзнаење на нивото …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Јан'19

Германски јазик Б1.2

Оваа програма е наменета за изучување на германскиот јазик на самостојно ниво во хомогени групи со претходно предзнаење на нивото …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Јан'19

Германски јазик Б1.1

Оваа програма е наменета за изучување на германскиот јазик на самостојно ниво во хомогени групи со претходно предзнаење на нивото …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Јан'19

Германски јазик А2.2

Оваа програма е наменета за изучување на германскиот јазик на основно ниво во хомогени групи со претходно предзнаење на нивото …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Јан'19

Германски јазик А2.1

Оваа програма е наменета за изучување на германскиот јазик на основно ниво во хомогени групи со претходно предзнаење на нивото …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Јан'19

Германски јазик А1.2

Оваа програма е наменета за изучување на германскиот јазик на основно ниво во хомогени групи со претходно предзнаење на нивото …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Јан'19

Германски јазик А1.1

Оваа програма е наменета за изучување на германскиот јазик на почетно ниво во хомогени групи без потребно предзнаење и според …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Јан'19

Англиски јазик Б2.2

Курсот по англиски јазик, осми степен, B2.2 се спроведува по најнова програма која е наменета за изучување на англискиот јазик …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support