14

Јан'19

Подготвителен курс за BULATS

Подготвителниот курс за меѓународниот испит BULATS се фокусира темелно на структурата на тестот, видот на прашања, начинот на оценување како …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Подготвителен курс за TOEFL

Подготвителниот курс за меѓународниот испит TOEFL се фокусира темелно на структурата на тестот, видот на прашања, начинот на оценување како …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Подготвителен курс за IELTS

Подготвителниот курс за меѓународниот испит IELTS се фокусира темелно на структурата на тестот, видот на прашања, начинот на оценување како …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик – конверзациски Ц2

Конверзацискиот курс по англиски јазик за возрасни има силен комуникативен пристап. Курсот се фокусира на вештините слушање и зборување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик – конверзациски Ц1

Конверзацискиот курс по англиски јазик за возрасни има силен комуникативен пристап. Курсот се фокусира на вештините слушање и зборување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Ако ја снема детската игра, ќе го снема и детството

Оваа програма има за цел да се дојде до теоретски и практични знаења за потеклото, важноста, развојот на играта. Да …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Кои психолошки игри ги играат возрасните

Оваа програма има за цел да се дојде до теоретски и практични знаења кои видови на психолошки игри постојат, да …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Менаџирање на време

Оваа програма има за цел да се дојде до теоретски и практични знаења како да се менаџира времето поминато на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Поставување на здрави граници во приватниот и професионалниот живот

Оваа програма има за цел да се дојде до теоретски и практични знаења како да се поставуваат здрави приватни и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Справување со емоционална манипулација во приватниот и професионалниот живот

Теоретски и интерактивен пристап во запознавање на емоционалната манипулација, пробелми во социоемоционалниот атачмент, раните искуства, препознавање на манипулацијата, техники за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support