04

Ное'19

Истечена:  Стручна обука по QGIS – ниво 2

Групирање и напредна геовизуализација на терматските слоеви, Креирање прашалници за податоците, Користење на напредни ЦАД функции во ГИС, Креирање на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

04

Ное'19

Истечена:  Стручна обука по QGIS – ниво 1

Преземање на QGIS од интернет; Преглед на функционалностите и менијата на QGIS; Работа со QGIS Browser; Подесување на сетинзите за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Авг'19

Истечена:  Педагошки помошник за ученици во основно образование

Програмата Педагошки помошник за ученици  во основно образование, има за цел оспособување на кандидати за успешна работа со ученици од …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Ное'17

Истечена:  ШМИНКЕР

Програмата “Шминкер” е насочена кон стручно оспособување на кандидатите од областа на шминкерството. Стекнатите вештини ќе им помогнат на кандидатите …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

16

Ное'17

Истечена:  Службеник во книговодство

Наставната програма за службеник во книговодство е наменета за лица кои сакаат или имаат потреба од стекнување на основни познсавбања …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support