15

Сеп'21

ЅИДАР

Посебната програма за образование на возрасните е наменета за лица постари од 18 години со завршено основно образование. Преку програмата …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

11

Авг'21

Декоративен маникир

Програмата “Декоративен маникир” е насочена кон работно оспособување на учесниците од областа на козметиката. По успешно завршување на програмата учесникот …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Авг'20

Вештини за табеларно пресметување во деловно планирање и одлучување

Програмата овозможува стекнување на информатички знаења и вештини во однос на табеларните пресметувања, во склад со барањата на современиот пазар …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

Дек'19

Истечена:  Аналитичар на податоци во Вештачка Интелигенција и машинско учење

  Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења, вештини и компетенции за примена на основните техники  во машинското …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Јан'19

Теолошко образование – прв степен

Програмата се состои од 29 предмети, меѓусебно поврзани со тоа што секој нареден се надградува врз претходниот. Предметите се со …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

08

Јан'19

Истечена:  Англиски јазик Ц2

Целта на насавата по англиски јазик е да го оспособи учесникот да комуницира на англиски јазик во функција на понатамошното …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

08

Јан'19

Истечена:  Англиски јазик Ц1

Целта на насавата по англиски јазик е да го оспособи учесникот да комуницира на англиски јазик во функција на понатамошното …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

08

Јан'19

Истечена:  Англиски јазик Б2.2

Целта на насавата по англиски јазик е да го оспособи учесникот да комуницира на англиски јазик во функција на понатамошното …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

08

Јан'19

Истечена:  Англиски јазик Б2.1

Целта на насавата по англиски јазик е да го оспособи учесникот да комуницира на англиски јазик во функција на понатамошното …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

08

Јан'19

Истечена:  Англиски јазик Б1.2

Целта на насавата по англиски јазик е да го оспособи учесникот да комуницира на англиски јазик во функција на понатамошното …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support