20

Мај'22

Фризер

Главната цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаење, вештини и компетенции за фризер. Начинот на реализација на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

Апр'22

ДЕКОРАТИВЕН МАНИКИР И ПЕДИКИР

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења и вештини, компетенции за примена на основните техники во декоративниот маникир …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Масер за лице и тело

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за примена на основните техники на масажи , …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

10

Сеп'21

ШМИНКЕР

Програмата овозможува обука на учесниците преку теоретска обука и практична работа да  се стекнат со знаења, вештини и компетенции кои …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Јул'21

Масер за козметичка масажа, спа и велнес

  Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења, вештини и компетенции за примена на основните техники за козметичка …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Авг'20

Истечена:  КОЗМЕТИЧАР ЗА НЕГА НА ЛИЦЕ И ТЕЛО

Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења и вештини, компетенции за примена на основните техники во козметиката за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

10

Авг'20

Ш М И Н К Е Р

Главната цел на програмата е учесниците да се стекнат со знаење, вештини и компетенции за шминкер во козметичките и други …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

26

Авг'19

Истечена:  ДЕКОРАТИВЕН МАНИКИР И ПЕДИКИР

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења и вештини, компетенции за примена на основните техники водекоративниот маникир и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

09

Авг'19

Истечена:  Maсер во козметички салон

Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења и вештини, компетенции за примена на основните техники во масажата, како …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

11

Јун'19

Истечена:  Фризер за жени и мажи

Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења, вештини и компетенции зазанимањето Фризер и да се оспособи за самостијна …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support