05

Окт'21

Масер за лице и тело

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за примена на основните техники на масажи , …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Јул'21

Масер за козметичка масажа, спа и велнес

  Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења, вештини и компетенции за примена на основните техники за козметичка …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Јан'19

Грчки јазик – специјализиран курс за хотелско-ресторанско работење

Познавање на грчкиот јазик во фонд од околу 2000 зборови и фрази во врска со стручната тереминологија и средно познавање …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Јан'19

Грчки јазик А2

Средно познавање на грчкиот јазик во фонд од околу 1500 секојдневно користени зборови и фрази и средно познавање на граматиката.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Јан'19

Грчки јазик А1

Елементарно познавање на грчкиот јазик во фонд од околу 1000 секојдневно користени зборови и фрази и основи на граматиката

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21

Дек'18

Германски јазик А1

Програмата е наменета за возрасни лица кои се среќаваат со англиски јазик за прв пат. Ја изучуваат основната граматика, водење …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21

Дек'18

Англиски јазик А1

Програмата е наменета за возрасни лица кои се среќаваат со англиски јазик за прв пат. Ја изучуваат основната граматика, водење …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support