15

Јул'22

Ракувач на виљушкар

Програмата за образование на возрасни „ракувач на виљушкар“ овозможува работно оспособување на кандидатите за квалитетно извршување на работните задачи на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Ракувач на виљушкар

Главната цел на програмата е организирано образование, едукација, усовршување и оспособување на учесниците во програмата за самостојно, правилно и благовремено …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

05

Окт'21

Заварувач (рачно еклектролачно и пламенско заварување)

Главната цел на програмата е организирано образование, едукација, усовршување и оспособување на учесниците во програмата за самостојно, правилно и благовремено …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Јул'21

Ракувач на автодигалка

  Главната цел на програмата е организирано образование, едукација, усовршување и оспособување на учесниците во програмата за самостојно, правилно и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Јул'21

Ракувач на мостна, портална и конзолна дигалка

  Главната цел на програмата е организирано образование, едукација, усовршување и оспособување на учесниците во програмата за самостојно, правилно и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

30

Јул'21

Бравар

Главната цел на програмата е организирано образование, едукација, усовршување и оспособување на учесниците во програмата за самостојно, правилно и благовремено …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

09

Јул'21

Оператор на CAD/CAM системи во индустријата за облека

Со програмата за обука Оператор на CAD/CAM системи во индустријата за облека, учесникот ќе стекне  знаења, вештини и компетенции да …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Авг'20

Оператор со горива

Главната цел на програмата е организирано образование, едукација, усовршување и оспособување на учесниците во програмата за самостојно, правилно и благовремено …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

18

Јан'19

Истечена:  Шивач на лесна конфекција

Главна цел на програмата е учесникот да стекне знаења, вештини и компетенции за примена на основните техники при  изработка на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Јан'19

Истечена:  ТИГ Заварувач

Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења, вештини и компетенции за примена на основните техники и режими при  …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support