14

Јан'19

Англиски јазик Ц2

Курс по англиски јазик со увежбување на четири вештини и тоа читање,слушање,зборување и пишување преку забавни лекции видео и аудио …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик Ц1

Курс по англиски јазик со увежбување на четири вештини и тоа читање,слушање,зборување и пишување преку забавни лекции видео и аудио …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик Б2

Курс по англиски јазик со увежбување на четири вештини и тоа читање,слушање,зборување и пишување преку забавни лекции видео и аудио …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик Б1

Курс по англиски јазик со увежбување на четири вештини и тоа читање,слушање,зборување и пишување преку забавни лекции видео и аудио …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик А2.2

Курс по англиски јазик со увежбување на четири вештини и тоа читање,слушање,зборување и пишување преку забавни лекции видео и аудио …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик А2.1

Курс по англиски јазик со увежбување на четири вештини и тоа читање,слушање,зборување и пишување преку забавни лекции видео и аудио …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик А1.2

Курс по англиски јазик со увежбување на четири вештини и тоа читање,слушање,зборување и пишување преку забавни лекции видео и аудио …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик А1.1

Курс по англиски јазик со увежбување на четири вештини и тоа читање,слушање,зборување и пишување преку забавни лекции видео и аудио …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

29

Ное'17

Истечена:  Ракувач на виљушкар

Програмата овозможува работно оспособување на учесникот  да стекнезнаења, вештини и компетенции за самостојно ракување со виљушкар и управување на виљушкарот …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21

Ное'17

Истечена:  Ракувач со мостна, портална и конзолна дигалка

Главната цел на програмата е образование, усовршување, оспособување и учење за лицата вработени во друштвото ИГМ Трејд – Кавадарци за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support