15

Јул'22

Ракувач на виљушкар

Програмата за образование на возрасни „ракувач на виљушкар“ овозможува работно оспособување на кандидатите за квалитетно извршување на работните задачи на …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

17

Јан'19

Истечена:  ТИГ Заварувач

Главна цел на програмата е учесникот  да стекне знаења, вештини и компетенции за примена на основните техники и режими при  …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик – конверзациски Б2

Конверзацискиот курс по англиски јазик за возрасни има силен комуникативен пристап. Курсот се фокусира на вештините слушање и зборување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик – конверзациски Б1

Конверзацискиот курс по англиски јазик за возрасни има силен комуникативен пристап. Курсот се фокусира на вештините слушање и зборување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик – конверзациски А2

Конверзацискиот курс по англиски јазик за возрасни има силен комуникативен пристап. Курсот се фокусира на вештините слушање и зборување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

Јан'19

Англиски јазик- конверзациски А1

Конверзацискиот курс по англиски јазик за возрасни има силен комуникативен пристап. Курсот се фокусира на вештините слушање и зборување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

09

Јан'19

Истечена:  ЅИДАРСТВО – SИДАР

Преку програмата за работа за Ѕидарство (градежен работник – sидар)учесникот ќе биде оспособен да ги препознава и користи материјалите за …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

18

Дек'18

Германски јазик Optimal Б1

Во првата тема се изучуваат сврзниците “ deswegen, darum, deshalb”. Во втората тема се учи за четвртиот падеж Genitiv  и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

18

Дек'18

Германски јазик Оptimal A2

Во првата тема се изучуваат сврзниците “ und, aber, denn”. Во втората тема се учи за показните заменки. Во третата …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support