Punëtori për planifikim strategjik të Qendrës për mësim gjatë gjithë jetës

Më 8 dhe 9 mars drejtoresha e Qendrës për arsimin e të rriturve, Lindita Qazimi, mori pjesë në punëtorinë për përforcimin e organizuar dhe planifikimin strategjik të aktiviteteve të Qendrës për mësim gjatë gjithë jetës. Me qëllim të arritjes së qëllimit të qartë për pozitën e Qendrës në vitin 2020, në korniza të punëtorisë është analizuar zhvillimi i tërësishëm deri më tani i arsimit të të rriturve në Republikën e Maqedonisë dhe rolin e DVV International, gjegjësisht, Qendrës për mësim gjatë gjithë jetës, në të njëjtën/ në procesin e planifikimit të qëllimeve të ardhshme, u morën parasysh gjitha trendët që ndikojnë në arsimimin e të rriturve në Republikën e Maqedonisë, si dhe planet e ardhshme dhe strategjitë e nivelit nacional në këtë lëmi.

Me qëllim të vërtetimit të rolit të Qendrës për mësim gjatë gjithë jetës, si një nga partnerët kyç në sistemin e përgjithshëm të zhvillimit të arsimit të të rriturve në Maqedoni, në punëtori morën pjesë edhe përfaqësues të tjerë nga Qendra për arsimin e të rriturve, si dhe përfaqësuesi i universitetit të hapur të qytetarëve Joshka Sveshtarot nga Strumica.
Punëtorinë e drejtori eksperti gjerman Johan Tapfer, ndërsa e njëjta ishte e përkrahur edhe nga DVV INternational.

март 14, 2016
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support