Shpërndarje e diplomave për përfundimin e arsimit të mesëm profesional për të rriturit në komunat e Çairit dhe Sarajt

Sot më 17.07.2019 në Komunën e Çairit dhe Sarajit përfundoi me sukses projekti për arsimin profesional për të rritur, finansuar nga Qendra për arsimin e të rriturve. Në projekt kanë qenë të përfshirë 272 qytetarë nga Komuna e Çairit dhe 250 qytetarë nga Komuna e Sarajit në drejtim ekonomik-profili teknikë për marketing dhe tregëti. Qëllimi i projektit është që t’ua mundësojë qytetarëve t’i përgjigjigjen kërkesava të tregut punës dhe për të qenë pjesë e të mësuarit gjatë gjithë jetës. Ky lloj projekti nga Qendra për arsimn e të rriturve ka filluar që në vitin 2009 dhe deri më tani pjesmarrës kanë qenë 2945 qytetarë nga Komuna të ndryshme( Haraçinë, Prilep, Çair, Tetovë, Gostivar, Tearcë dhe Kumanovë)

јули 18, 2019
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support