Vlerësimi i aftësive dhe validimi e arsimit joformal dhe informal

Në kuadër të aktiviteteve të Koordinatorëve Kombëtar për zbatimin e Agjendës Evropiane për Arsimin e të Rriturve dhe si pjesë e projektit të Planit të Punës për të Arsimin për të Rritur të Koordinatorit Kombëtar më 4 dhe 5 dhjetor në Bon, Gjermani u zhvillua Aktiviteti kolegial Mësimor në temën “Vlerësimi i aftësive dhe validimi e arsimit joformal dhe informal”. Në eveniment u mbajtën tre punëtori tematike: Urat ndërmjet arsimit formal dhe jo-formal; Vlerësimi (shkathtësitë) dhe validimi i punës; dhe Vlerësimi i Aftësive Bazë. Seminaret këmbyen përvojat mbi situatën aktuale dhe perspektivat në fushën e validimit të mësimit joformal dhe informal në vendet evropiane.

декември 12, 2018
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support